Blog 27: Look Good… Feel Better

Deze week was ik door het ziekenhuis uitgenodigd voor een workshop van Look Good… Feel Better. Ja, er zitten ook voordelen aan het feit dat je “kankerpatiënt” bent. Alhoewel ik me bij dat woord totaal niet voel aangesproken. Maar goed, een uitnodiging om met 11 andere “kankerpatiënten” een workshop bij te wonen over verzorging en make-up. Altijd fijn om weer wat tips en tricks van professionals mee te krijgen.

Ik moet zeggen, perfect georganiseerd! Drie professionele schoonheidsspecialisten die dit als vrijwilliger naast het runnen van een schoonheidssalon doen, en dan nog een vrijwilligster die ons van thee met koekjes voorziet en, niet te vergeten voor elke deelnemer een toilettas vol met echt mooie en goede verzorgingsproducten en make-up, gratis ter beschikking gesteld door parfumerie en drogisterij ketens. www.lookgoodfeelbetter.nl

Ook inhoudelijk het nodige geleerd en direct toegepast over reiniging, foundation (als je dat gebruikt, anders toch handig voor feesten en partijen), nieuwe technieken over oogschaduw aanbrengen, etc. Enige wat nu in deze periode van haarverlies echt anders is is het accentueren van wenkbrauwen. Al met al heel fijn dat dit wordt georganiseerd door een groep van vrijwilligers. En ook lekker om een ochtendje te kunnen focussen op je gezicht/ogen/lippen en verder even helemaal niets!

Dus kom maar op met die feesten en partijen, maar wel in mijn goede week aub!